035 - 203 52 02MA - VR 08:00 - 18:00

Basisartsen

Wij geloven dat plezier, een relevante opdracht en ontwikkelmogelijkheden de belangrijkste factoren zijn voor basisartsen om werkgeluk te ervaren. Daarom kijken we samen met jou zorgvuldig naar een opdracht die bij je past, besteden we veel aandacht aan onderwijs en organiseren we leuke activiteiten. 

Bij ons kan iedere arts zich ontwikkelen op een manier die aansluit op zijn of haar behoefte, zowel op persoonlijk- als professioneel vlak.

Configurator Artsen

Teamcoach

Artsen worden bij ons begeleid door een teamcoach. Dit zijn collega’s die naast hun rol als manager, zelf aan het werk zijn als ANIOS in de zorg. Door hun ervaring weten zij als geen ander wat er speelt op de werkvloer en waar je als startende basisarts mee te maken krijgt.

Binnen het team is er veel ruimte voor samenwerking en overleg met de andere artsen. De teamcoach organiseert teamuitjes en via de App-groep blijft iedereen op de hoogte van wat er bij collega’s speelt. De teamcoach komt regelmatig op bezoek op jouw werkplek en heeft twee wekelijks contact met je. De artsen bij MediLead voelen de steun van een vast team om hun heen.
    
De teamcoaches staan voortdurend in contact met de teamleden. Zij bespreken regelmatig of er nog genoeg ontwikkelingsmogelijkheden zijn, of de kwaliteit van de feedbackmomenten naar wens is, of het contact met de leidinggevende als prettig wordt ervaren en of de communicatie goed verloopt. Als er iets niet helemaal naar wens gaat, kijken we meteen waar dit aan ligt en hoe we het op kunnen lossen.

Psychologisch contract

We luisteren aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen daar zoveel mogelijk aan te voldoen. Met elke collega gaan we op zoek naar een goede verdeling van factoren uit het Psychologisch Contract en daarbij passende werkzaamheden. Dit is wat we bedoelen met ‘het zorgbedrijf dat je ziet’. In het Psychologish Contract staan de impliciete verwachtingen van onze werknemers centraal en worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Werk-privé balans
  • Beloning & waardering
  • Organisatiebeleid
  • Sociale sfeer
  • Werkinhoud
  • Loopbaanperspectief


 

Een eigen lease auto

Omdat je veel op pad bent, vinden we het belangrijk dat je veilig en comfortabel de weg op gaat. Daarom krijg je bij MediLead de beschikking over een gloednieuwe leaseauto! Deze mag je overigens ook privé gebruiken.

10 vacatures

24-36 uur Basisarts WO
Ben je basisarts en wil je huisarts worden? Wij zorgen ervoor! Door middel van onze begeleiding, coaching en trainingsavonden zorgen wij ervoor...