Nascholing en onderwijs artsen

Bij MediLead hebben wij een onderwijstraject volledig afgestemd op de wensen van jouw als basisarts. De eerste dinsdag van de maand vindt er onderwijs plaats gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Timemanagement, prioriteren en communicatietechnieken zijn onderwerpen die hier aan bod komen. Deze avonden worden verzorgd door onze coaches en professionals uit de praktijk.

De 3e dinsdag van de maand staat in het teken van vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit geven wij vorm door in de even maanden vakinhoudelijk onderwijs te geven. Een medisch specialist uit jouw vakgebied neemt je mee in haar ervaringen en kennis. Onderwerpen zoals medisch begeleid sterven, ziektebeelden herkennen en medicatie zijn onderwerpen die hier voorbij komen.

Op de 3e dinsdag in de oneven maanden vindt er intervisie plaatst. Dit wordt gegeven door een huisarts. Samen met jouw mede-collega artsen kan je in een veilige omgeving jouw persoonlijke uitdagingen en situaties bespreekbaar maken.  Samen zullen jullie opzoek gaan naar een manier van handelen die bij jou aansluit.

De onderwijsavonden zijn doordeweeks. Wij zorgen ervoor dat er voor aanvang altijd een lekkere verse maaltijd voor je klaar staat.