Carlijn Dassen, coach bij MediLead

Hallo! Wie ben je?

Hi! Mijn naam is Carlijn Dassen. Nieuwsgierig, sociaal en enthousiast. Weet mensen te motiveren en in beweging te brengen. Ik ben vijfendertig jaar jong en woon met mijn man in Vleuten. In mijn vrije tijd ga ik graag socializen met vrienden of de natuur in om te sporten en te ontspannen. Na Leisure Management te hebben gestudeerd ben ik in vele facilitaire functies terecht gekomen bij uiteenlopende bedrijven. Ik raak gemotiveerd als het om onderwijs, ontwikkeling en organisatie gaat, waarbij ik kan faciliteren en richting mag geven aan een gezonde koers. Aangezien het menselijk lichaam en geest mij altijd heeft geboeid heb ik de laatste jaren zowel een massage- als een coaching opleiding gevolgd en afgerond.

Ik geloof heel erg dat lichaam en geest één zijn en niet afzonderlijk kunnen worden gezien. Door het faciliteren van trainingen, opleidingen, (team)coaching en het geven van massages heb ik de ideale combinatie gevonden waar energie kan gaan stromen.

 

Wat is je rol binnen MediLead?

Binnen MediLead verzorg ik verschillende trainingen over persoonlijke ontwikkeling. Groei en persoonlijke ontwikkeling beginnen bij het kennen van jezelf. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met verschillende communicatie stijlen, het geven en ontvangen van feedback, conflictvaardigheid en kijken we naar hoe om te gaan met werkdruk.

Mijn rol daarin is om de trainingen te leiden en de deelnemers toepasbare kennis mee te geven die ze kunnen inzetten in het werkveld en daarbuiten.

 

Waarom vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan je zelfvertrouwen en geluk. Ontwikkeling geeft je de mogelijkheid om je te ontplooien tot wie jij wilt zijn en waar jij wilt staan binnen een bepaalde tijd. Investeren in jezelf zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Hierdoor kom je zonder moeite in de juiste flow terecht en doe je wat je écht wilt! Doordat je zelfvertrouwen groeit, draagt dit bij aan meer positiviteit, geluk en de juiste energiestroom.

 

Heb je nog een tip voor artsen?

Uiteraard! De hoogste opleidingen is de kennis van jezelf. Zorg goed voor jezelf en vier grote, maar vooral ook kleine successen in je leven. Voldoening krijg je nooit vanzelf. Je kiest zelf wat je doet. Span je in, geloof er in. Kom in Flow en geniet!