Oriëntatietraject Basisarts

De opleiding tot arts is uitdagend, breed en heel divers. Veel startende artsen weten na het behalen van hun diploma dan ook nog niet goed hoe ze zich verder willen ontwikkelen. 

Wanneer je dan eindelijk dat felbegeerde diploma in handen hebt begin je aan een nieuwe fase in je carrière. De transitie van student naar beginnend zorgprofessional. Ineens ben je verantwoordelijk voor je eigen handelen en moet je zelfstandig beslissingen maken. Er komen veel vragen van collega’s op je af waar jij nu het antwoord op moet kunnen geven. Mag je twijfelen? Mag je fouten maken? Kan ik hier de specialist mee lastigvallen? Hoe ga je hier mee om en wat doet het met je?

Wij begeleiden startende artsen in deze fase van hun carrière en bieden hen een veilige en vertrouwde werkomgeving. Je hebt een eigen teammanager en er is altijd een arts in je team met veel ervaring waar je altijd terecht kunt met vragen. Zo kun je die ene lastige casus bespreken met een ervaren arts die niet boven je maar naast je staat. Hoe ga je om met de feedback die je hebt ontvangen.

Je hebt daarnaast de volledige toegang tot ons leer management systeem en hebt direct contact met je collega artsen. Bij ons volg je een traject dat aansluit op jouw ontwikkelbehoefte. Het doel is om je kennis te laten maken met verschillende afdelingen zodat je in korte tijd veel nieuwe werkervaring opdoet en jezelf ontwikkelt tot een ervaren en zelfstandig arts.