Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

MediLead stelt het werkgeluk van de zorgprofessional centraal. We doen dat door te luisteren naar de individuele wensen en ambities. 

 

Een professional die zich gezien voelt op de werkvloer. Daar doen we het voor. Zo krijgt de patiënt de beste zorg en helpen we de zorg vooruit!

 

Het verhaal van MediLead

Lead Healthcare, het moederbedrijf van MediLead, kijkt met een medische- én ondernemende bril naar de zorg. Door het anders, sneller, plezieriger en slimmer te doen is er veel te optimaliseren. 

Wij durven het echt anders aan te pakken. Ondernemender. Met oprechte aandacht voor klanten, zorgprofessionals en patiënten. Met meer werkplezier en meer ambitie. Onze ruim 1000 collega's zijn supergemotiveerd om het anders, sneller, plezieriger, slimmer en vooral beter te doen. Iedere dag opnieuw. Samen ontwikkelen we ideeën en initiatieven om de zorg vooruit te helpen. 

Cultuur

Laagdrempelig en persoonlijk contact. Zo zien wij de communicatie met onze professionals het liefst. En niet alleen met onze zorgprofessionals, maar ook met ons team op kantoor. Een hecht team met aandacht voor elkaar, alsof we dagelijks samen op één afdeling werken. Zo halen wij het beste in iedereen naar boven. 

Ons doel?

Zorgen dat werken in de zorg weer de voldoening en waardering krijgt die het verdient en plezier op de werkvloer. Hier zetten wij ons 100% voor in. Iedere dag opnieuw. 

Wat je van ons kan verwachten?

Wij kijken anders. Anders naar de zorg en anders naar onze professionals. Samen zetten we de volgende stap. Door te luisteren naar onze professionals helpen we zowel de professional als de zorg vooruit.

 

Wat je van ons kunt verwachten? Een werkplek die past bij jouw ontwikkeling. Zo staan we nooit stil.

Ervaringsdeskundigen

Bart Duijveman
Managing Director Basisartsen

Open en eerlijk met humor. Zo is Bart, Managing Director van MediLead. Een werkplek waar je gelukkig van wordt. Dat heeft Bart bij MediLead gevonden. Hierdoor heeft hij nooit het gevoel dat hij moet werken en dat gevoel gunt Bart alle artsen.

 

Non-profit en een hart voor de zorg. Daarom koos Bart voor MediLead. Is dit het beste voor de arts of voor onze portemonnee? Bij Bart staat altijd de arts op één. Wat kan ik voor jou betekenen? Die vraag stelt hij aan alle artsen. Samen met jou de volgende stap zetten. Dat is zijn doel.

Flemming Vooijs
Managing Director Verpleegkundigen

Gefascineerd door de zorg. Dat was Flemming, Managing Director van MediLead, al van jongs af aan. Vanuit die fascinatie begon hij met de opleiding tot militair verpleegkundige. Ervaring, passie en ondernemen. Dat neemt Flemming dagelijks mee in zijn werk.

 

Wat Flemming drijft? Hij wilt het verschil maken in de zorg. En dan voornamelijk voor verpleegkundigen. Als geen ander weet hij hoe het gebrek aan erkenning voelt. Daar pluk jij als professional de vruchten van. Flemming zorgt dat jij je echt gezien voelt.

Demi Kanning
Zorgconsulent

Snel schakelen, daar weet Demi alles van. Demi wilde graag iets voor anderen betekenen, zo kwam ze als zorgconsulent bij MediLead terecht. Onderdeel zijn van jouw loopbaan en helpen ontwikkelen. Dat maakt Demi haar werk bijzonder. Vriendelijk, eerlijk en betrokken. Zo communiceert Demi dagelijks met professionals en opdrachtgevers. Zij kijkt niet alleen naar wat er mogelijk is, maar naar hoe dit gerealiseerd kan worden. Demi haar sterkste punt? Je kunt haar vertrouwen op haar woord.